Regenesis

Last van steeds terugkerende klachten en/of onverwerkte emoties? Maak dan kennis met Regenesis Healing Therapie.

Onverwerkte emoties (die je bewust of onbewust meedraagt) zijn vaak een oorzaak van lichamelijke en psychische klachten. Onverwerkte emoties blijven aanwezig in de diepere lagen van het celgeheugen. Dit geheugen onthoudt onverwerkte, ziekmakende informatie. Regenesis is energetisch helen op celniveau en betekent letterlijk ‘opnieuw geboren worden’. Regenesis Healing Therapie is een geweldige methode om klachten te verhelpen en verbanden te leggen tussen lichaam en geest. De therapie geeft meer inzicht in je huidige situatie en versnelt het zelfhelend vermogen. Je gaat bij deze methode op zoek naar de oorzaak en werkt niet aan symptoombestrijding.

Wanneer is het effectief?

Hoewel Regenesis effectief is gebleken bij behandeling van een groot scala aan lichamelijke en emotionele klachten, blijkt de therapie voornamelijk effectief bij:
- Problemen aan de ruggenwervel, schedel, beendergestel en spieren
- Acute of chronische hoofdpijn, migraine, clusterhoofdpijn
- Behandeling endocriene klieren / hormoonklieren
- Behandeling van organen o.a. maag darmen
- Behandeling van trauma’s en emotionele problemen (angsten, depressie, burn-out)
- ADHD, ADD, autisme en aanverwante gedragsstoornissen
- Behandeling van het lymfesysteem en hart en vaatstelsel
- Behandeling van het immuunsysteem o.a. allergie, astma
- Pijnklachten die niet verdwijnen, o.a. whiplash, frozen schoulder
- Reuma, artritis
Regenesis ondersteunt ook sterk de effectiviteit van behandelingen binnen de reguliere en alternatieve geneeskunde. Ook goed toe te passen bij kinderen.

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van lichte aanrakingstechnieken. Krachtige cellulaire energie wordt opgewekt door de behandelaar, waardoor een beschadigde of zieke cel zich kan herstellen. De therapeut fungeert daarbij als coach en energetisch katalysator, waarbij de vrijgekomen energie wordt overgedragen aan de cliënt. Het enige wat u als cliënt tijdens de behandeling hoeft te doen, is uzelf te ontspannen en open te stellen voor de vrijgekomen energie. Het lichaam pakt deze energie namelijk op, waardoor de energie gaat stromen naar dát deel wat voor u het meeste energie nodig heeft. Hierdoor kan de betreffende klacht helen.

Tijdens de behandeling kunt u gewoon uw kleding aan houden. Draag het liefst gemakkelijk zittende kleding. Vaak zijn drie tot vijf behandelingen voldoende voor een merkbaar resultaat. Een behandeling duurt één tot anderhalf uur.

Regenesis
Reacties

“Ik heb al jaren last van clusterhoofdpijn en al veel behandelmethodes geprobeerd. Na 4 sessies was de pijn weg, en is er meer balans in mijn lichaam gekomen. Ook slaap ik beter.”

“Marian werkt met liefde en passie voor haar vak. Dit adres is zeer aan te bevelen.”

“De behandeling gaf mij het gevoel weer met twee benen op de grond te staan en dingen waar ik anders tegenop zag te ondernemen”

“Na de behandeling voelde ik veel ontspanning en energie. Mijn nekklachten zijn veel minder geworden. ”

“Mijn jarenlange darmklachten bleken met onverwerkte emoties te maken te hebben. Na een aantal sessies waren mijn darmklachten verdwenen.”

Ik heb in een korte periode veel emoties moeten verwerken met fysieke klachten tot gevolg. Ik heb veel behandelaars bezocht, maar zonder resultaat. Bij Marian merkte ik al na de eerste behandeling verschil: de eerste paar dagen waren de klachten wat erger maar daarna had ik nergens meer last van. Na een paar behandelingen heb ik geen hoofd-, nek- en heupklachten meer en ben ik zelfs van mijn vage evenwichtsklachten af.”

Ik kwam bij Makata in verband met (bekken)klachten na mijn bevalling. Daarnaast had ik al 17 jaar dagelijks last van hoofdpijn en migraine. Marian neemt je verhaal serieus, luistert naar je en biedt een passende behandeling. Dankzij haar deskundigheid kan ik al na 4 behandelingen zeggen dat mijn lichaam zich zodanig hersteld heeft dat ik nu zonder pijn en vol energie de dag doorkom.”

Tip: Geef een massagebon cadeau!